- 1kg peste (8 fileuri) - 5 catei de usturoi - 200g ulei - 250g vin alb - 150g sos de rosii - foi de dafin, sare, piper, cimbru, o lamaie
Se ia o cratita, se pune pestele in ea si se toarna peste el uleiul, vinul, se presara usturoi pisat, cimbru, foi de dafin (eu pun 3 mai mici), 7-8 boabe de piper, sosul de rosii si se da la cuptor pentru 45 minute. Cand se serveste se stropeste cu zeama de la lamaie. Sare dupa gust
Autor: Katink Data trimiterii: 31/10/2004 21:21:46
Edited: 01/11/2004 14:54:02
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13929
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 2 Timp de preparare: 35-40 de minute
|