Toate Forumurile Toate Forumurile
Cartea de bucate Cartea de bucate
Cauta in retete
Index retete Mancaruri Mancaruri cu peste 

Crap la protap
1 crap mare
1 kg cartofi taiati felii
1 pahar vin alb
1 cana bulion
sare, piper, leustean
6-8 catei de usturoi

Se curata pestele si se taie pe burta total,pina se desface ca o carte. Se aseaza pe o tava, in ulei, un pat de cartofi taiati rondele, pe care deasupra se aseaza pestele cu burta in sus. Se unge cu ulei, se piseaza usturoiul si se toarna mujdeiul, se unge cu bulion, se presara cu sare si piper dupa gust. Se baga la cuptor, iar cind pestele este aproape gata se toarna vinul si se presara leusteanul. Se mai tine pina cind se rumeneste bine.

Se serveste cu mamaliguta rece.

Autor: Ender
Data trimiterii: 31/10/2004 21:10:44
Edited: 01/11/2004 14:53:03
Discuta reteta pe forum:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13929


Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
Complexitate: 0 
Timp de preparare:
40-50 de minute