Toate Forumurile Toate Forumurile
Cartea de bucate Cartea de bucate
Cauta in retete
Index retete Mancaruri Mancaruri cu peste 

Bors din cap de somn
1 cap de somn 1,5 kg
2 cepe
1-2 morcovi
2 radacini de albitura
1 telina mica
4-5 rosii
1 litru bors
1 leg. leustean
1 leg. patrunjel
sare


Capul de somn se spala, se portioneaza si se spala din nou. Legumele curatate si spalate se taie fideluta (ceapa marunta) si se pun la fiert in apa clocotita cu sare. Cind sunt legumele fierte pe jumatate se adauga pestele si se continua fierberea. Dupa 15-20 minute se adauga rosiile decojite si taiate felii, borsul fiert separat, se fierb impreuna 5 minute, se ia vasul de pe foc si se adauga o parte din verdeata taiata marunt.

Borsul se prezinta in farfurie, se serveste fierbinte cu verdeata adaugata deasupra.

Autor: Ender
Data trimiterii: 31/10/2004 21:01:28
Edited: 01/11/2004 14:51:57
Discuta reteta pe forum:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13929


Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
Complexitate: 2 
Timp de preparare:
50-60 de min