Toate Forumurile Toate Forumurile
Cartea de bucate Cartea de bucate
Cauta in retete
Index retete Sosuri Sosuri pentru paste 

Sos de carne macinata (ragu alla bolognese)
-500 g carne de vitel macinata
-o jumatate pahar vin alb (sec sau demisec)
-un morcov mic
-o ceapa mica
-o frunza de telina cu coada ( e buna si telina radacina)
-concentrat dublu de rosii

Se pune intr-o craticioara de 2 l ulei de masline,verdeturile taiate,se prajesc ,se adauga carnea se sareaza,se caleste putin si se adauga vinul,se lasa sa scada dupa care se adauga 75 g de concentrat dublu de rosii se amesteca ,pui apa calda se acopere de 2 ori carnea ,un cub de vegeta(nu cunosc ce exista in tara) piper si se lasa la foc mic 2h jumate -3h.Se serveste de obicei cu taietei lati cu ou(tagliatele) .Eu de obicei fac mai mult si il congelez .pofta buna



Autor: mariaangeli_que
Data trimiterii: 31/10/2004 18:34:31
Edited: 06/11/2004 16:38:30
Discuta reteta pe forum:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=11608&whichpage=4


Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
Complexitate: 1 
Timp de preparare: