8 chifle( de preferat cele cu coaja crocanta la care miezul se indeparteaza foate usor), ½ kg ciuperci, 50g unt sau margarina, ½ ceasca lapte, verdeata, sare, piper.
Se taie un capac la chifle. Se scobesc de miez. Se unge interiorul cu putin unt. Se umplu cu ciupercile tocate, inabusite in unt, amestecate cu verdeata, sare si piper. Se stropesc chiflele cu lapte si se dau la cuptor potrivit, cu 10 minute inainte de a le servi.
Se serveste cald.
Autor: anapharm Data trimiterii: 30/10/2004 17:41:13
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=11007&whichpage=3
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 1 Timp de preparare: ~ 20 min.
|