2 linguri patrunjel tocat 2 linguri pesmet 50-100 gr brinza sarata 600 g rosii taiate din conserva 1 lingura ulei masline 2 anchovy taiate marunt piper negru proaspat macinat 250 g ciuperci champinion
Se amesteca ciupercile, patrunjelul, brinza, anchovy, si rosiile din conserva. Se adauga ulei de masline, piper, pesmet si se amesteca. Se pune intr-un vas termorezistent care in prealabil a fost uns cu ulei de masline deasupra se presara pesmet si se da la cuptor preincalzit la temperatura de 180 grade pentru 30 minute.
Se serveste cald.
Autor: lilach Data trimiterii: 30/10/2004 17:29:04
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=11007&whichpage=3
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 1 Timp de preparare: ~ 50 min.
|