Toate Forumurile Toate Forumurile
Cartea de bucate Cartea de bucate
Cauta in retete
Index retete Mancaruri Mancaruri cu diverse legume si zarzavaturi Mancaruri cu vinete 

Chiftelute de vinete cu dovlecei
3 vinete potrivite, 2 dovlecei tineri, 1 ceapa, 100 grame branza, 20 grame faina, 2 oua, piper, sare, 200ml untdelemn.


Vinetele se curata de coaja, se fierb, se taie in bucati apoi se dau prin masina de tocat. Dovleceii, branza si ceapa se rad. Legumele si branza se amesteca cu faina, ouale, sare si piper, se omogenizeaza apoi se formeaza globuri de marimea unei nuci care se dau prin faina si se prajesc in mult untdelemn. Cine doreste poate adauga si 250 grame carne tocata.


Se servesc calde sau reci cu o salata alaturi.

Autor: alexa
Data trimiterii: 30/10/2004 16:03:35
Discuta reteta pe forum:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=11014&whichpage=2


Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
Complexitate: 1 
Timp de preparare:
~ 40 min.