| vinete , usturoi , otet , sare si ulei. 
 Vinetele se taie rondele , se lasa la scurs pe un servet ( de hartie , de panza , indiferent de care ). Se sareaza si se pun la prajit. Usturoiul se taie feliute. Dupa ce vinetele au fost prajite ( pe ambele parti ) , din uleiul ramas de la prajit si otet se face un fel de sos ( maroniu ) acrisor care se toarna peste vinetele pe care se pusesera feliute de usturoi - cateva linguri , sa nu le "innecati" .
 
 
 Se aseaza pe un platou si se orneaza si cu rondele de ardei gras . Se servesc reci.
 
 
 Autor: Flower
 Data trimiterii: 30/10/2004 15:44:27
 Discuta reteta pe forum:
 http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=11014&whichpage=2
 
 
 Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
 | Complexitate: 0 Timp de preparare: ~ 30 min.
 
 |