Toate Forumurile Toate Forumurile
Cartea de bucate Cartea de bucate
Cauta in retete
Index retete Sosuri Sosuri pentru paste 

Sos bolognez
-1 ceapa
-1 catel de usturoi
-1 morcov
-1 fir de telina
-2 linguri de unt
-50 g. sunca sau kaizer
-100 g carne tocata porc
-100 g. carne tocata vita
-100 g.ficatei de pui
-200 ml.vin rosu
-1 cana de supa
-3 linguri pasta tomata
-1 lingurita oregano
-sare
-piper.

poti sa dai prin robot toate, adica ceapa, usturoi,morcov, telina si le pui toate intr-o oala in care ai pus unt sa se prajeasca usor, adaugi ficatei,carnea si le prajesti pe toate.
Se adauga vin, supa, sos tomat, oregano si se fierbe aprox.2 ore pe foc f. mic.


In principiu poti sa folosesti sosul la toate tipurile de paste.


Autor: lilach
Data trimiterii: 29/10/2004 22:09:02
Edited: 06/11/2004 16:37:32
Discuta reteta pe forum:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=11608&whichpage=3


Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
Complexitate: 0 
Timp de preparare: