-2 linguri unt -1 catel usturoi -150 gr. ciuperci taiate -1 cutie frisca 200 gr. (care se poate si fierbe) -sare -piper -nucsoara -500 gr pasta care a fost fiarta de dinainte, -ceapa verde( numai partea verde]
Se topeste untul intr-un vas se adauga usturoi, ciuperci si se fierbe pina se evapora apa pe care o lasa ciupercile. Se adauga frisca, sare, piper, nucsoara se fierbe pina cind sosul este legat. Sosul se toarna peste paste
Se serveste cu ceapa verde taiata marunt
Autor: lilach Data trimiterii: 29/10/2004 17:00:48
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=11608&whichpage=2
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 0 Timp de preparare:
|