-400-500 grame paste spiralate -400 grame ciuperci -300-400 grame telemea(de vaca) -2 oua -un pahar cu lapte -un pahar cu smantana -pesmet
Se face un sos din telemeaua rasa, oua (batute ca pentru omleta), lapte, smantana, ciupercile prajite putin.Dupa gust se adauga piper si sare daca mai e nevoie (eu las telemeaua la desarat). Se fierb pastele, se spala sub jet de apa rece, se amesteca cu sosul, se rastoarna intr-un vas uns cu ulei si tapetat cu pesmet si se da la cuptor pana prinde o crusta aurie.Pofta buna!
Autor: osna Data trimiterii: 29/10/2004 16:44:51
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=11608&whichpage=2
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 0 Timp de preparare:
|