- 1 pachet paste fundite Barilla (mie imi plac cel mai mult) - 1 casoleta piept de pui dezosat - 1 pachetel parmezan - smantana nu prea grasa - ketchup
Fierbeti funditele cu o lingurita de unt. In acelasi timp fierbeti pieptul de pui dupa care il taiati cubulete (nici prea mari, dar nici prea marunte). Intr-un vas de jena puneti un strat de fundite, un strat de bucatele de pui, presarati putin parmezan, 2 linguri de smantana si putin ketcup, dupa care repetati. Puneti vasul la cuptor timp de 10-15 min. In farfurie puteti completa, dupa gust, cu parmezan, smantana sau ketchup. Sper sa va placa si ... pofta buna!
Autor: ncristina Data trimiterii: 28/10/2004 19:50:42
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=11608
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 0 Timp de preparare:
|