3 vinete, 80g paine, 2 linguri de faina, 1 ceapa, 100g telemea sau cascaval ras, 1 ou, marar, piper, usturoi dupa gust, ulei.
Vinetele se coc, se curata, se scurg de zeama si apoi se toaca impreuna cu franzela inmuiata si bine stoarsa. In acest amestec se adauga ceapa tocata marunt si calita 1 min. in putin ulei, oul, usturoiul pisat, sare, marar, piper. Omogenizati foarte bine. Luati cate o lingurita din tocatura, treceti-o prin faina si apoi puneti in uleiul incins la prajit.
Se servesc calde cu telemea sau cascaval ras si cu sos de rosii.
Autor: Marianar Data trimiterii: 27/10/2004 15:16:33
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=11014
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 1 Timp de preparare: ~ 45 min.
|