4 vinete carnoase, 3 catei de usturoi, o ramurica de rozmarin, 6 linguri de ulei, sare, piper.
Se taie vinetele in doua, se asaza intr-o tava si, cu ajutorul unui cutit se desprinde miezul de coaja fara a-l scoate afara. Apoi se traseaza prin miez mici crestaturi in forma de romburi. Intre crestaturi se asaza rozmarinul si usturoiul taiat rondele. Se condimenteaza si se toarna deasupra uleiul. Se introduce la cuptor 45 min.
Se serveste cald, ca antreu.
Autor: Marianar Data trimiterii: 27/10/2004 15:04:16
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=11014
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 1 Timp de preparare: ~ 1 ora
|