-cartofi taiati rondele -rosii rondele -branza sau cascaval ras -sare -putin ulei
Cantitatile pot varia in functie de cantitatea dorita
Se unge un vas de yena (sau orice alt vas care poate fi introdus la cuptor) cu putin ulei. Se aseaza un rand de cartofi, unul de rosii, putina sare, si un strat de branza sau cascaval ras. Iar un rand de cartofi, unul de rosii, etc., ultimul start sa fie branza (arata mai bine), apoi se stropeste cu 2-3 linguri de ulei si se introduce la cuptor, la foc potrivit, cam 1 ora sau pana cartofii sunt destul de moi (se incearca cu furculita) si branza s-a rumenit.
Se serveste calda.
Autor: Adela P Data trimiterii: 25/10/2004 22:02:02
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13963
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 0 Timp de preparare: ~ 90 min.
|