-3 kg gogosari -o cana zahar -o cana cu otet -o cana cu ulei -400 gr mustar -foi de dafin -boabe de piper -un pliculet conservant
Gogosarii se taie in felii, pe lungime,felii groase cam de 4 cm. din mustar,ulei,otet si zahar se face o compozitie care se pune la fiert in care se mai pune si sare ,piper boabe si foi de dafin dupa gust. dupa ce aceasta zeama a fiert se oparesc in ea gogosarii,iar la sfarsit se pune un pliculet de conservant. se pun in borcane cat sunt calzi.
Autor: lulu77 Data trimiterii: 25/10/2004 06:47:27
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13975&whichpage=2
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 0 Timp de preparare:
|