Toate Forumurile Toate Forumurile
Cartea de bucate Cartea de bucate
Cauta in retete
Index retete Conserve Muraturi Muraturi in apa cu sare 

Gogosari umpluti (murati)
-gogosari
-varza rosie taiata fideluta
-boabe de struguri
-buchetele de conopida
-morcovi taiati rondele
-usturoi
-hrean
-boabe de piper
-boabe de mustar
-radacina de patrunjel
-frunze si radacina de telina
-o parte de otet si 2 parti apa
-o lingura de sare grumjoasa sau o lingura jumate sare fina, pentru fiecare litru de lichid
-30g zahar (3 lingurite) pt. fiecare litru de lichid
-o lingurita conservant la 3l lichid

Umpleti gogosarii cu varza, struguri si conopida si ii asezati in borcane (mai mari 3-5l), printre ei puneti cateii de usturoi, boabele de mustar si piper, rondele de morcov, frunze si radacina de telina, hrean, patrunjel. Deasupra puneti frunze de telina apoi turnati saramura facuta din apa, otet, sare, zahar si conservant. Aceasta sa fie fierbinte cand o turnati in borcane. Legati borcanul cu celofan imediat.
Spor la treaba!




Autor: Marianar
Data trimiterii: 25/10/2004 06:09:52
Discuta reteta pe forum:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13975


Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
Complexitate: 0 
Timp de preparare: