-1 kg morcovi -0.5 kg patrunjel -0.250 kg telina -0.250 kg gulii -0.250 kg varza -0.250 kg conopida -0,5 kg ceapa -1 legatura frunze de patrunjel -1 legatura frunze de telina -5 buc. ardei verde -5 buc. ardei rosii.
Se toaca toate cu masina de tocat sau se dau pe razatoare. La 1kg zarzavat curatat, se pune 200g sare. Se lasa sa stea o zi si jumatate dupa care se pun in borcane fara sa se scurga zeama
Eu tot timpul asta folosesc in loc de "Delikat".
Autor: Karina Data trimiterii: 25/10/2004 00:33:45
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28684&whichpage=3
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 1 Timp de preparare:
|