-2 kg gogonele -6-8 gogosari -1/2 kg ceapa (eventual si 1/2 kg morcov, cui ii place)
Saramura -3/4 l otet -2 l apa -sare -piper boabe -foi de dafin Maioneza de mustar din 250 ml mustar frecat cu 250 ml ulei
Se taie legumele pestisori, se oparesc cu saramura fierbinte, apoi se scurg. Se amesteca cu maioneza de mustar, se pun calde in borcane (in mod normal, ramine suficienta zeama in borcan). Borcanele se capseaza si se pun la racit intre paturi (la "dunst rece"). Se folosesc iarna ca muraturi, sau ca garnitura, merg de minune amestecate cu o conserva de peste in ulei, sau in salata de cartofi
Autor: emoison Data trimiterii: 25/10/2004 00:26:45
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28684&whichpage=3
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 0 Timp de preparare:
|