-morcov -patrunjel -pastranac -telina
Se curata, se spala si se tale legumele felii. Se amesteca intr-un vas si se sareaza ca pentru mancare. Se lasa pana a doua zi ca sa se moaie. A doua zi se aleg ardeii mari si frumosi carora li se scot cotoarele cu grija. Acestia se umplu cu zarzavatul pregatit cu o zi inainte si se pun in borcan. Otetul se pregateste dupa gust: otet, sare, piper, foi de dafin, enibahar si desigur apa. Puteti adauga si putina miere de albine. Dupa ce a fiert bine se toarna fierbinte in borcan peste ardeii umpluti. Borcanul se leaga la gura imediat (cu celofan in 2 straturi) si se aseaza in camara.
Autor: Idora Data trimiterii: 21/10/2004 19:37:50
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28684&whichpage=2
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 0 Timp de preparare:
|