| -3 kg de rosii -1 kg de morcovi
 -10-12 ardei grasi
 -o telina mare
 -patrunjel
 -leustean
 -sare.
 
 Spalati zarzavatul si lasati-l sa se zvante. Cu o strecuratoare scufundati rosiile īn apa clocotita un minut apoi curatati-le de pielita. Tocati zarzavaturile, taiati rosiile, puneti-le īntr-un castron mare si adaugati sare dupa gust. Umpleti borcane mici, adaugati si sucul zarzavaturilor, apoi puneti īn fiecare borcan cāte 2-3 linguri de ulei. Legati-le cu celofan si fierbieti-le pe baie de aburi 20 de minute.
 
 
 
 
 Autor: Idora
 Data trimiterii: 21/10/2004 18:07:21
 Discuta reteta pe forum:
 http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28684&whichpage=2
 
 
 Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
 | Complexitate: 0 Timp de preparare:
 
 |