Toate Forumurile Toate Forumurile
Cartea de bucate Cartea de bucate
Cauta in retete
Index retete Conserve Conserve pentru iarna Ghiveci 

Ghiveci de vinete
-3 kg. vinete
-1/2 kg. ceapa
-1 kg. ardei grasi
-1 1/2 kg. gogosari
-700 ml ulei
-o capatina de usturoi
-3 kg. rosii
-sare


Se coc vinetele, se curata si se lasa sa se scurga. Ardeii si gogosari se coc si se curata, ceapa se caleste 10 minute. Se ia vasul de pe foc, se adauga usturoiul tocat, ardeii, gogosarii si vinetele. Se omogenizeaza si se da la cuptor cu foc mic pina cind ghiveciul scade potrivit. Se pune preparatul fierbinte in borcane mici, se leaga cu celofan sau se pun capace presate si se sterilizeaza pe baia de aburi, 30 de minute.




Autor: Idora
Data trimiterii: 21/10/2004 17:56:35
Discuta reteta pe forum:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28684&whichpage=2


Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
Complexitate: 0 
Timp de preparare: