-6 kg de rosii -250 g de zahar -2 lingurite de piper -sare -2 linguri de mustar -1/2 pahar de otet.
Spalati rosiile, rupeti-le în jumatati si puneti-le la fiert cu putina apa. Treceti apoi bulionul respectiv prin sita pentru a-l separa bine de coji si de seminte. Adaugati zaharul, mustarul, piperul si potriviti de sare. Puneti sosul în sticle mici, legati-le cu celofan, fierbeti-le pe baie de aburi 1/2 de ora si lasati-le sa se raceasca în acelasi vas.
Autor: Idora Data trimiterii: 21/10/2004 17:40:39
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28684&whichpage=2
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 0 Timp de preparare:
|