Toate Forumurile Toate Forumurile
Cartea de bucate Cartea de bucate
Cauta in retete
Index retete Conserve Conserve pentru iarna Conserve cu legume Conserve cu ciuperci 

Ciuperci marinate


Luati ciuperci albe, mici, curatati-le, spalati-le si taiati-le cotoarele daca sunt mai mari. Pe cele mici lasati-le intregi. Puneti-le apoi la fiert în putina apa clocotita în care ati pus o lingura de zeama de lamâie. Dupa câteva minute de clocot (când pierd gustul de crud) scoateti ciupercile si lasati-le într-o strecuratoare din material plastic. Pregatiti otetul astfel: la 1 litru de apa, 300 ml de otet, 1-2 foi de dafin, câteva boabe de piper, ienibahar, câteva cuisoare. Dupa 2-3 minute de fiert în clocot turnati lichidul rece peste ciuperci, presati-le cu 2 scandurele si adaugati o cescuta cu ulei. Legati cu celofan si dati la rece.




Autor: Idora
Data trimiterii: 21/10/2004 04:03:44
Discuta reteta pe forum:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28684&whichpage=2


Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
Complexitate: 0 
Timp de preparare: