-2-3 verze rosii bine coapte -2-3 radacini de hrean potrivit de mari -sare -1 pahar de otet -boabe de mustar alb.
Tocati varza fideluta, dati hreanul pe razatoarea mica si īntr-un castron potriviti de sare si de acru (adaugānd otetul diluat cu doua parti de apa, fiert īn clocot si racit). Amestecati deci varza cu hrean, potriviti de condimente (otet, sare, mustar) si umpleti borcane de 3-5 kg, presānd bine. Legati borcanele cu celofan dublu si puneti-le īn camara.
Autor: Idora Data trimiterii: 21/10/2004 02:52:42
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28684
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 0 Timp de preparare:
|