| -5 kg de gogosari -ulei
 -sare
 
 Spalati gogosarii, stergeti-i si taiati-i īn sferturi, indepartāndu-le semintele si cotoarele. Puneti la fiert 1 l de otet, 2 l de apa, cāte o lingura de sare si una de zahar pentru fiecare litru de lichid, odata cu 1 pachetel de boabe de piper. Cānd clocoteste, luati vasul la o parte, lasati amestecul sa se raceasca potrivit si turnati-l peste gogosari. Legati cu celofan dublu si acoperiti borcanele cu tifon.
 
 
 
 Autor: Idora
 Data trimiterii: 21/10/2004 01:33:32
 Discuta reteta pe forum:
 http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28684
 
 
 Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
 | Complexitate: 0 Timp de preparare:
 
 |