-30 de gogosari mari -15 vinete mijlocii -2 kg de rosii -1 capatāna de usturoi -3/4 litri de ulei -3 linguri de miere -cāteva foi de dafin -sare -piper.
Spalati si opariti un minut gogosarii. Curatati-i de seminte si puneti-i pe o tava sa se scurga. Separat curatati vinetele, taiati-le īn felii rotunde, groase de 1 cm, pe care le prajiti īn ulei si le lasati sa se scurga pe o planseta. Īmpanati feliile de vinete (cānd s-au racit) cu usturoi.
Autor: Idora Data trimiterii: 21/10/2004 01:31:30
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28684
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 0 Timp de preparare:
|