Toate Forumurile Toate Forumurile
Cartea de bucate Cartea de bucate
Cauta in retete
Index retete Conserve Conserve pentru iarna Conserve cu legume Conserve cu gogosari 

Gogosari umpluti cu vinete
-30 de gogosari mari
-15 vinete mijlocii
-2 kg de rosii
-1 capatāna de usturoi
-3/4 litri de ulei
-3 linguri de miere
-cāteva foi de dafin
-sare
-piper.

Spalati si opariti un minut gogosarii. Curatati-i de seminte si puneti-i pe o tava sa se scurga. Separat curatati vinetele, taiati-le īn felii rotunde, groase de 1 cm, pe care le prajiti īn ulei si le lasati sa se scurga pe o planseta. Īmpanati feliile de vinete (cānd s-au racit) cu usturoi.




Autor: Idora
Data trimiterii: 21/10/2004 01:31:30
Discuta reteta pe forum:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28684


Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
Complexitate: 0 
Timp de preparare: