| -30 de gogosari mari -15 vinete mijlocii
 -2 kg de rosii
 -1 capatāna de usturoi
 -3/4 litri de ulei
 -3 linguri de miere
 -cāteva foi de dafin
 -sare
 -piper.
 
 Spalati si opariti un minut gogosarii. Curatati-i de seminte si puneti-i pe o tava sa se scurga. Separat curatati vinetele, taiati-le īn felii rotunde, groase de 1 cm, pe care le prajiti īn ulei si le lasati sa se scurga pe o planseta. Īmpanati feliile de vinete (cānd s-au racit) cu usturoi.
 
 
 
 
 Autor: Idora
 Data trimiterii: 21/10/2004 01:31:30
 Discuta reteta pe forum:
 http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28684
 
 
 Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
 | Complexitate: 0 Timp de preparare:
 
 |