- 1kg ciuperci - 2 cepe de apa - 1 telina potrivita - 2 morcovi - 1 pastarnac - 3 foi de dafin - o legatura de patrunjel - ulei, sare, piper, foi de dafin
Morcovii, pastarnacul si telina se dau pe razatoarea mica si se calesc in ulei impreuna cu ceapa tocata marunt. Ciupercile se fierb in apa cu sare 20 min impreuna cu foile de dafin. Dupa ce au fiert se taie marunt si se pun peste zarzavatul calit. Se amesteca bine si se condimenteaza.
Se serveste rece cu partunjel verde deasupra.
Autor: Marianar Data trimiterii: 20/10/2004 23:05:37
Edited: 20/10/2004 23:29:33
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=11007
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 1 Timp de preparare: ~ 40 min.
|