-50g morcovi -50g fasole verde -5 frunze de macris -1 frunza patrunjel -50g de mazare -un cubulet unt n cubulet de unt
Se spala legumele. Se curata morcovul si se taie in rondele fine. Se taie frunzele de macris. Se desface fasolea verde taindu-se varfurile pastailor. Se fierbe totul in 1/3l de apa timp de 25 de minute. Se lasa putin la racit,se adauga cubuletul de unt si se mixeaza cu un mixer de bucatarie.
Rece sau caldut,dupa preferinta.
Autor: Danza Data trimiterii: 18/10/2004 23:53:15
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=3532&whichpage=3
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 1 Timp de preparare: preparare: 15'/fierbere: 25 '
|