1/2 piept de pui 1 telina medie 1 morcov 1 pastarnac mediu 1 stiulete porumb
Se pun la fiert in oala radacinoasele: telina, morcov si pastirnac taiate fisiute, ceapa intreaga, 1/2 piept de pui. Cind sunt fierte pe jumatate, crocante, se adauga stiuletele de porumb rupt in bucatele. La sfirsit de scoate ceapa, porumbul si carnea de pui. Carnea se taie fisiute subtiri si se adauga in supa cind se serveste.
se serveste calda cu paine prajita si putina smantana (dupa gust)
Autor: coral Data trimiterii: 18/10/2004 16:32:27
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=27113&whichpage=3
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 2 Timp de preparare: 40-45 de minute
|