1 gaina 1 ceapa mica 1 morcov 2 frunze de dafin Vegeta 1 vf de cutit
Se pune la fiert gaina taiata bucatele. Dupa ce ati luat spuma adaugati ceapa intreaga si 2 frunze de dafin si mai lasati sa fiarba la foc mic. In acest interval se pregateste taieteii din un ou si faina cat cuprinde. Adaugati in zeama 1 ceapa, 1 morcov taiat marunt si taiteii. Cand sunt aproape gata adaugati sare, piper negru dupa gust si patrunjel.
Obs. Daca gaina este grasa nu este nevoie de Delikat sau vegeta.
Autor: Davina Data trimiterii: 18/10/2004 10:19:11
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=27113&whichpage=2
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 2 Timp de preparare: 45-50 de minute
|