Toate Forumurile Toate Forumurile
Cartea de bucate Cartea de bucate
Cauta in retete
Index retete Conserve Conserve pentru iarna Conserve cu legume Conserve cu gogosari 

Gogosari umpluti


Alegeti gogosari frumosi, bine copti, mari si conopide albe, nepatate. Īn borcanele spalate si oparite puneti gogosarii, carora le indepartati cotoarele si semintele albe si pe care īi umpleti cu buchetele de conopida. Mai inainte, insa, tineti conopida 2 ore īn apa rece si putin sarata. Asezati conopida astfel incat gogosarii sa īsi pastreze forma si pentru efectul caloristic puneti īn fiecare si cāte o felie de morcov. Separat pregatiti marinata pe proportiile urmatoare: 1 litru de apa, 20 ml de otet, 2 linguri de miere, o lingura rasa de sare. Clocotiti marinata cāteva minute, lasati-o sa se raceasca si turnati-o peste gogosarii umpluti. Legati cu celofan dublu si puneti borcanele īn camara.




Autor: Idora
Data trimiterii: 18/10/2004 04:16:31
Discuta reteta pe forum:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28684


Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
Complexitate: 0 
Timp de preparare: