Toate Forumurile Toate Forumurile
Cartea de bucate Cartea de bucate
Cauta in retete
Index retete Conserve Conserve pentru iarna Conserve cu legume Conserve cu vinete 

Vinete pentru garnituri


Alegeti vinetele, cu seminte putine. Curatati-le de coaja, lasindu-le dungi de cāte un centimetru. Taiati-le apoi īn rondele de cāte 1 cm grosime si caliti-le pe ambele parti īn ulei incins. Īn borcanele mici, asezati cāteva frunze de telina, puneti rondelele de vinete intercalate cu masline oparite. Presati foarte bine si umpleti cu putin ulei. Legati cu celofan, apoi fierbeti borcanele 20 de minute pe baie de aburi.




Autor: Idora
Data trimiterii: 18/10/2004 03:41:22
Discuta reteta pe forum:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28684


Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
Complexitate: 0 
Timp de preparare: