-15 vinete mari -1 l de ulei -1/2 kg de masline -2-3 linguri de miere -1.5 l suc de rosii sau otet diluat si fiert cu mirodenii.
Taiati vinetele īn rondele groase de 2 cm si prajiti-le īn ulei pe ambele fete. Impanati-le cu usturoi si asezati un rānd de vinete, unul de masline taiate, cāteva frunze de telina si repetati. Presati foarte bine, turnati 1/2 l cescuta de otet diluat, fiert si racit si legati cu celofan. A doua zi fierbeti borcanele pe baie de aburi 15 minute.
Autor: Idora Data trimiterii: 18/10/2004 03:28:24
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28684
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 0 Timp de preparare:
|