Toate Forumurile Toate Forumurile
Cartea de bucate Cartea de bucate
Cauta in retete
Index retete Conserve Conserve pentru iarna Conserve cu legume Conserve cu vinete 

Vinete impanate


Spalati vinetele si desfaceti-le cu un cutitas īn doua locuri pe lung (fara a le taia mijlocul). Asezati-le apoi īntr-un vas cu apa care clocoteste si dupa 2-3 minute scoateti-le si puneti-le sub un teasc. Īntre timp, curatati legumele si dati-le prin razatoare. Dupa aceea, caliti-le īn ulei, la foc mic, adaugati patrunjel, frunze de telina, sare si piper. Cu aceasta compozitie de legume umpleti vinetele, legati-le cu ata de bumbac si asezati-le īntr-un borcan peste care turnati urmatorul lichid fiert si racit :doua pahare cu otet, sase pahare cu apa, doua linguri cu zahar, un pahar cu ulei, boabe de piper, ienibahar si doua linguri de sare. Presati legumele cu doua betisoare, legati borcanele cu celofan si puneti-le īn camara.




Autor: Idora
Data trimiterii: 18/10/2004 03:26:14
Discuta reteta pe forum:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28684


Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
Complexitate: 0 
Timp de preparare: