Toate Forumurile Toate Forumurile
Cartea de bucate Cartea de bucate
Cauta in retete
Index retete Supe si Ciorbe Supe de legume 

Supa de ceapa
25 g unt
3 cepe mari, taiate felii
75 g felii paine prajita, cu usturoi
75 g branza Emmental sau Cheddar
900 ml zeama de carne de vita

Se topeste untul in tigaie, se adauga ceapa si se lasa pe foc la flacara potrivita, amestecand din cand in cand, timp de 7-8 minute, pana cand ceapa capata o culoare maron aurie.

Intre timp, incalziti cuptorul. Puneti feliile de paine unse cu unt si usturoi in tava. Taiati branza in feliute subtiri si acoperiti cu ele feliile de paine.

Adaugati in tigaia cu ceapa zeama de carne, lasati sa fiarba impreuna si amestecati cca 2 minute. Painea din tava se lasa in cuptor pana cand branza devine aurie si face basicute la suprafata.

Serviti supa in boluri, punand deasupra feliile de paine prajita (taiate in patratele in prealabil). Serviti fierbinte.

Autor: Idora
Data trimiterii: 17/10/2004 22:44:58
Discuta reteta pe forum:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=27113&whichpage=2


Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
Complexitate: 2 
Timp de preparare:
40 de minute