3 cuburi de supa concentrat de pasare sau vita (Puteti prepara acest fel de supa si cu zeama obtinuta din fierberea pieptului de vita) 2 oua 200 g faina 1 legatura de patrunjel 250 ml lapte 2 linguri ulei sare, piper - dupa gust
Introduceti cubuletele de supa intr-un vas cu 1,5 l apa si lasati sa fiarba citeva minute. Asezonati cu putina verdeata.
Separat, din oua, faina, sare, piper, lapte si verdeata tocata marunt, pregatiti o compozitie de clatite. Portionati si turnati apoi in uleiul incins. Vor rezulta 5-6 foi de clatite.
Rulati fiecare foaie si taiati-o taitei. Adaugati taiteii astfel obtinuti in supa fierbinte.
calda
Autor: Idora Data trimiterii: 17/10/2004 22:35:32
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=27113&whichpage=2
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 2 Timp de preparare: 50 de minute
|