1kg pipote 100g morcov 100g ceapa 100g ardei gras 100g pastarnac 100g telina 200g cartofi 200g rosii in bulion 1 litru zeama de varza 1 legatura patrunjel proaspat, tocat 100ml ulei
Opariti pipotele si aruncati apa. Caliti in ulei zarzavatul curatat de coaja si tocat. Fierbeti pipotele si zarzavatul, calit, in 4l apa in care ati adaugat un praf de sare.
Dupa ce pipotele au fiert bine, adaugati cartofii taiati cubulete. Lasati sa fiarba 6-8 minute, apoi adaugati rosiile si zeama de varza. Potriviti de sare (daca este nevoie, adaugati putin delikat) si adaugati patrunjelul
se serveste fierbinte
Autor: Idora Data trimiterii: 17/10/2004 22:32:21
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=27113&whichpage=2
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 2 Timp de preparare: 40 de minute
|