Toate Forumurile Toate Forumurile
Cartea de bucate Cartea de bucate
Cauta in retete
Index retete Supe si Ciorbe Ciorbe cu carne 

Ciorba de pipote
1kg pipote
100g morcov
100g ceapa
100g ardei gras
100g pastarnac
100g telina
200g cartofi
200g rosii in bulion
1 litru zeama de varza
1 legatura patrunjel proaspat, tocat
100ml ulei

Opariti pipotele si aruncati apa. Caliti in ulei zarzavatul curatat de coaja si tocat. Fierbeti pipotele si zarzavatul, calit, in 4l apa in care ati adaugat un praf de sare.

Dupa ce pipotele au fiert bine, adaugati cartofii taiati cubulete. Lasati sa fiarba 6-8 minute, apoi adaugati rosiile si zeama de varza. Potriviti de sare (daca este nevoie, adaugati putin delikat) si adaugati patrunjelul

se serveste fierbinte

Autor: Idora
Data trimiterii: 17/10/2004 22:32:21
Discuta reteta pe forum:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=27113&whichpage=2


Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
Complexitate: 2 
Timp de preparare:
40 de minute