400 g carne de vita (piept, rasol) 2 morcovi potriviti ca marime telina mica 2-3 cepe mana de fasole verde un dovlecel 2 cartofi un sfert de varza 400 ml bors 100 g rosii in bulion 100 ml ulei 1 legatura leustean sare
Caliti in ulei zarzavatul spalat, curatat si taiat. Adaugati 2 litri de apa in care a fiert carnea de vaca, oparita, spalata si taiata bucati. Lasati sa fiarba la foc potrivit si luati spuma din cand in cand.
Cand carnea e suficient de bine fiarta, adaugati borsul fiert separat si spumat. Potriviti de sare si adaugati frunzele de leustean, tocate
Autor: Idora Data trimiterii: 17/10/2004 22:26:42
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=27113&whichpage=2
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 2 Timp de preparare: 45 de minute
|