| 400 g carne de vita (piept, rasol) 2 morcovi potriviti ca marime
 telina mica
 2-3 cepe
 mana de fasole verde
 un dovlecel
 2 cartofi
 un sfert de varza
 400 ml bors
 100 g rosii in bulion
 100 ml ulei
 1 legatura leustean
 sare
 
 Caliti in ulei zarzavatul spalat, curatat si taiat. Adaugati 2 litri de apa in care a fiert carnea de vaca, oparita, spalata si taiata bucati.
 Lasati sa fiarba la foc potrivit si luati spuma din cand in cand.
 
 Cand carnea e suficient de bine fiarta, adaugati borsul fiert separat si spumat. Potriviti de sare si adaugati frunzele de leustean, tocate
 
 
 
 Autor: Idora
 Data trimiterii: 17/10/2004 22:26:42
 Discuta reteta pe forum:
 http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=27113&whichpage=2
 
 
 Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
 | Complexitate: 2 Timp de preparare: 45 de minute
 
 |