Toate Forumurile Toate Forumurile
Cartea de bucate Cartea de bucate
Cauta in retete
Index retete Supe si Ciorbe Borsuri 

Bors de vita cu legume
400 g carne de vita (piept, rasol)
2 morcovi potriviti ca marime
telina mica
2-3 cepe
mana de fasole verde
un dovlecel
2 cartofi
un sfert de varza
400 ml bors
100 g rosii in bulion
100 ml ulei
1 legatura leustean
sare

Caliti in ulei zarzavatul spalat, curatat si taiat. Adaugati 2 litri de apa in care a fiert carnea de vaca, oparita, spalata si taiata bucati.
Lasati sa fiarba la foc potrivit si luati spuma din cand in cand.

Cand carnea e suficient de bine fiarta, adaugati borsul fiert separat si spumat. Potriviti de sare si adaugati frunzele de leustean, tocate



Autor: Idora
Data trimiterii: 17/10/2004 22:26:42
Discuta reteta pe forum:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=27113&whichpage=2


Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
Complexitate: 2 
Timp de preparare:
45 de minute