Toate Forumurile Toate Forumurile
Cartea de bucate Cartea de bucate
Cauta in retete
Index retete Supe si Ciorbe Supe de legume 

Supa racoroasa - Gazpacho
1 kg de rosii, sau 2 cutii de rosii in conserve (taiate)
1 ardei gras rosu - taiat
1 ardei gras verde -taiat
1 ceapa uscata rosie -taiata
1 castravete verde -taiat
4-5 catei de usturoi- taiati fin
2-3 linguri de otet (sau dupa gust)
1-2 linguri de ulei de masline

In blender, pune-ti pune rosiile taiate, cu ardeii, cu ceapa uscata, cu castravetele taiat, usturoiul, otetul, uleiul, adaugati sare si putin piper la gust. Nu este neaparata nevoie sa le da-ti prin blender daca sunt taiate marunt. Adaugati si putin suc de rosii, daca doriti sa o faceti putin mai zemoasa. Este bine ca aceasta supa sa stea la rece, de preferat peste noapte.

Supa se poate servi cu crutoane, dar rece.

Autor: Garofitza
Data trimiterii: 17/10/2004 21:38:57
Discuta reteta pe forum:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=11454


Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
Complexitate: 1 
Timp de preparare:
30 de minute