-100g branza dulce de vaci -20g faina sau gris -1/2 ou (numai galbenus pentru copii sub un an) -5g unt sau 1/2 lingurita smantana -10g zahar
Branza de vaci se amesteca cu oul si zaharul,dupa care se incorporeaza cu grija in faina sau gris.Cu o lingura inmuiata in apa se ia din compozitie si se pune la fiert intr-un vas cu apa in clocot. Papanasii sunt gata cand se ridica la suprafata si compozitia s-a "legat" destul.
Se servesc cu smantana sau unt deasupra,iar daca doriti ceva mai dulce,cu dulceata sau sirop.
Autor: Gaby Data trimiterii: 17/10/2004 20:37:27
Edited: 17/10/2004 20:38:31
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=3532&whichpage=2
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 1 Timp de preparare: 20 minute
|