500 g paste fainoase, 500 ml iaurt, 1 conserva mica cu boabe de porumb, 200 g mazare fina congelata sau proaspata, 1 ceapa mare, 150 g castraveti murati, 1 conserva cu ciuperci, 2 pachetele cu verdeturi pentru salate, congelate sau proaspete, ulei, otet, sare, piper dupa gust.
Castravetii murati se taie cubulete iar ciupercile felii. Pastele fainoase se fierb "al dente", se lasa sa se raceasca apoi se amesteca cu celelalte ingrediente. Se condimenteaza dupa gust. Se pune la frigider peste noapte.
Se serveste rece.
Autor: maria m m Data trimiterii: 17/10/2004 16:37:47
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=11399&whichpage=6
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 0 Timp de preparare: ~ 30 min.
|