Toate Forumurile Toate Forumurile
Cartea de bucate Cartea de bucate
Cauta in retete
Index retete Supe si Ciorbe Supe de legume 

Supa crema de usturoi
24 catei usturoi
10 felii subtiri de paine neagra
100 gr. brinza telemea rasa
2 linguri ulei de masline
1 lingurita rasa sare
cimbru, cuisoare, piper

Se fierb in 2 litri de apa timp de 20 minute usturoiul, o crenguta de cimbru, cuisoarele, o lingurita de sare si un praf de piper.

Feliile subtiri de paine se taie in patratele mici, se acopera cu branza rasa si cu uleiul de masline si se lasa intr-o tava in cuptor, cateva minute, pana se topeste branza. Se aseaza apoi in castronul cu supa si se toarna peste ele supa strecurata.


Se serveste calda. Pentru ornare presarati in centrul farfuriei un varf cutit de boia.

Autor: slakje
Data trimiterii: 15/10/2004 20:56:03
Discuta reteta pe forum:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=27113


Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
Complexitate: 1 
Timp de preparare:
30 de minute