Pentru pasta: 200 g de faina 00, 8 g de drojdie de bere proaspata, sare. Pentru umplutura: 100 g de ricotta sau mozzarella, 100 g de salam sau sunca presata, 1 ou, 1 lingura de briza parmigiano sau pecorino, sare si piper.
Se framinta coca pina ce devine pufoasa si velutata; se intinde si se fac discuro, cu o farfuriuta de la setul de cafea, diam. 8 cm, umplutura se face dupa placere se poate ajunge o linura de rosi. Inchideti panzerotti apasind bine bordul ca sa nu se deschida cind ii frigeti. Attenzie uleiul trebuie sa fie mult cald frigerea trebuie facuta in citeva minute.
Autor: adamalex Data trimiterii: 03/12/2004 02:51:52
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12636
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 0 Timp de preparare: timp de pregatire 45 de min. deser pt. 6 persoane.
|