-pui ( pentru reteta asta imi plac pulpele de sus ale puiului) -iaurt (sa fie mai gros de preferinta) -masala- sau tandoori- condiment indian (se gasesc la orce supermarket) -usturoi pisat (ca pentru mujdei)6 -8 catei -coriander cateva frunze -2 linguri suc de lamaie -2 linguri de ulei -putina radacina de ginger data pe razatoare -putina sare (dupa gust)
Eu una gatesc la ochiometru.
Amestec iaurtul cu sarea si usturoiul si sucul de lamaie si uleiul si corianderul taiat fin taiat si cu gingerul dat fin pe razatoarea mica. La sfarsit adaug masala sau tandoori pudra (care-i de culoarea rosie). Se amesteca si apoi adaug pui (pulpele) si las totul la macerat peste noapte.
A doua zi, pregatesc barbeque-ul (gratarul) si trantesc pui pe gratar.(se scot bineinteles din iaurtul din care a stat peste noapte.)
II servesc alaturi de orice fel de garnitura, de la cea de orez pana cartofi prajiti sau natur, alaturi de salata verde si rosii stropite cu zeama de lamaie.
Autor: Garofitza Data trimiterii: 03/12/2004 02:39:11
Edited: 03/12/2004 02:39:52
Discuta reteta pe forum: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=5237
Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
| Complexitate: 0 Timp de preparare:
|