Toate Forumurile Toate Forumurile
Cartea de bucate Cartea de bucate
Cauta in retete
Index retete Supe si Ciorbe Supe de legume 

Supa de ciuperci
2 l apa
1 morcov
1 ceapa
1 radacina patrunjel
300-400 g ciuperci
1 lingura unt
1 lingura faina
1 legatura patrunjel
sare, piper
smantana


Ciupercile se curata, se spala si se taie feliute, apoi ca sa ramana albe se pun intr-un castron cu apa si putin otet. Separat se fierbe
zarzavatul de supa. Ciupercile se scurg bine si se inabusa in unt, adaugand sare si piper. Separat se prajeste usor o lingura de faina cu 1/2 lingura de unt si se stinge cu smantana si zeama din supa. Adaugi toate in supa si mai lasi sa fiarba. Daca vrei poti drege supa si cu un galbenus. La sfarsit se adauga patrunjel taiat marunt.

Se serveste calda cu crutoane si ca ornament puneti o frunza de patrunjel in centrul farfuriei.

Autor: Cat
Data trimiterii: 15/10/2004 20:31:19
Discuta reteta pe forum:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=27113


Atentie: Daca linkul de mai sus nu functioneaza, raporteaza acest lucru moderatorilor de la forumul "La bucatarie"!
Complexitate: 1 
Timp de preparare:
40 min