FIV 170

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria215ro spune:

Buna fetelor! Mi-am facut estradiolul inainte de a incepe stimularea si este 15.O fi bine?
Azi este prima zi de stimulare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Girls, m-am trezit in dimineata asta si m-am intrebat "Doamne-Dumnezeule, or mai fi aia micii la mine in burtica?!" Va suna cunoscut? :)) Mai am cateva zile si ajung la tahicardie.

'neatza, Mihaele. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

LucalLuca, parca tu erai cea care "certa" pe altii ca se streseaza! Stai linistita, toate ne-am pus intrebarea asta! Eu am fost neasteptat de calma toata saptamana... acum am inima mica-mica... e tot mai greu de asteptat, dar mai am putin ,si am scapt fara tahicardie:P



poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Fetelor, mult noroc sa aveti!!!!
Oana, si eu am trecut prim momente din acelea in care ma rugam sa gaseasca gigeii viabili. Cam nasol ca nu stii nimic despre ei 5 zile. Iti tin pumnii ca l ET sa transfere 3 embrionasi foarte frumosi.
Maria, estradiolul 15 e f. bine. Trebuie sa fie < 50 pgr sa poti incepe stimularea. Sa fie intr-un ceas bun.
Zouzou, cred ca stii ca sunt si eu laturi de tine si ma sa fie bine de data asta. La cata experienta ai (din pacate) cum ti-ai propus sa fii in cele 2 saptamani de asteptare?
Luca, fetita este inca acolo si isi pregateste culcusul pentru cele 8 luni cate au mai ramas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digeka spune:

Buna fetelor!

As vrea sa ma alatur si eu discutiei despre FIV!

Este un subiect foarte apropiat mie. As dori sa faceti o mica rectificare in listuta la Centrul de planificare Chisinau - dl dr se numeste Veaceslav Moshin, eu sunt pacienta lui chiar.

Am la activ 2 Fiv - unul nereusit, al doilea - sarcina monofetala oprita in evolutie la 9 saptamani. Incerc sa-mi revin dupa acest esec si cum ne permite medicul - mai facem.

M-am uitat si peste preturil la medicamente - sunt actuale? Bunaoara dipherelin 3.5 si menogon la noi sunt cu muuuuuuult mai scumpe si mai am o intrebare - ele pot fi gasite in orice farmacie? Ca la noi doar in una si cred ca de acolo si nivelul preturilor.

Hai ca m-am intins.
Bafta fetelor in asteptare!!!
Sper sa fiu si eu cat de curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Buna fetelor.

Luca iubita mea nu te stresa am invatat din experienta pe care am avuto ca trebuie sa fi nepasator e drept ca nu prea poti sieu ma intrebam daca bebei sai sunt la locul lor te rog sa nu ar-ti mai pui aceasta intrebare.Eu la fiv 2 m-am hotarat nu am sa mai fac nimic din ce am facut la primul fiv nu ma sa mai stau acasa in primul rand si voi lua si eu ce ea fetele.Eu zic sa stai linistita ca Dumnezeu e mare si te ajuta fetitele tale sunt la tine in burtica a-si pregatesc culcusul pentr 9 luni.Ai grija cu tahicardia
Kora te rog frumos sa-mi spui si mie cum se ia Roly Jelly,Omega3 ,Vitamina E,si Viagra vineri merg la Doamna docctor sa vedem cand incep fiv 2 vreau ca de data asta sa fiu pregatita in toate cele.
VA doresc la toate fetele in asteptarea rezultatului sa veniti cu rez mare si sa va ajute Dumnezeu. Si fetelor care sunt in focuri Sa va ajute Dumnezeu pe toate sa fie finauri fericite in aceasta batalie sa iesiti invingatoare.
VA pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

DORISLUCA LUCA,MARIA,spor la stimulare,sa fie cu folos,si rezultate bune,eu sunt azi in ziua 6 de stimulare,nu prea simt nk,f rar mai primesc cate un "cutit" in ovar,si vad ca de azi a aparut secretia aceea -glera cervicala,mai aceentuata,nu stiu daca e bine sau nu,ieri mi am facut inj im singura,si azi la fel ,tot singura mi-o fac,. MAINE dimineata ma duc la Bios ,sa mi fac si un estradiol,iar Miercuri la eco-ziua 9 de stimulare.AM intrebat si eu pt fetele care si au dozat estradiolul in timpul stimularii,cam cat ar trebui sa fie in ziua 6 aprox,sau ma rog cam ce valori ati avut,dar nu mi-a raspuns nimeni.MARIA,tu iti ti fiolele la frigider,eu le am bagat in lada de fructe din frigider,pt ca imi era teama sa nu depaseasca temp 25 de grade.Cu ce faci stimularea? FETELOR o ultima intrebare pe ziua de azi,ati luat vitamina E forte in timpul stimularii,vi-sa recomandat de catre medic ,sau nu,sper ca nu fac vre-o prostie ca iau acum? ZOUZOU,succes si tie in ceea ce te asteapta. MIHAELE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns verga spune:

Goggy afost super bine la ET am intrat prima pe la 9 si am 4 puiuti in burtica 1 de 7 celule 2 de 8 celule si 1 de 10 celule sper sa fie bine de data astape toate si o duminica placuta


A visa asta-i fericirea;a astepta asta-i viata-Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Verga ai intrat super bine. Eu la ET am stat de la 8 am pana la 3 pm, 7 ore.
Felicitari pentru puiuti! Eu zic ca va fi foarte bine, mai ales ca ai si de 10 celule. Toti sunt foarte buni, dar cel de 10 i-a intrecut pe toti. Nici nu stiam ca se pot divide atat de mult in 3 zile. Ai niste bebelusi grabiti
M-ai tinut pe ace dar a meritat. Cand te gandesti ca iti faceai probleme ca sunt doar 4 ovocite. Poate te trezesti cu cvadrupleti! Ar fi senzatie!
Te rog sa ma tii la curent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

VERGA,sa dea Domnul sa ramana in burtica 9 luni ,daca nu toti,cat vrei tu 1-2,sa fie cu noroc,unde ai facut Fiv,si ce tratament ai luat ca numai stiu,scuze.

Mergi la inceput