FIV 170

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

maria si fetele interesate de royal jelly de la Forever:

Forever Royal Jelly - Cod 036
Laptisorul de matca reprezinta secretia lactescenta a glandelor faringeale ale albinelor tinere. Cu acest "super-aliment", bogat in enzime, sunt hranite albinele care urmeaza sa devina regine, deoarece este alimentul zilnic, rezervat reginelor de-a lungul vietii lor productive. Datorita lui, ele vor depune pana la 3000 de oua zilnic pe durata vietii lor de aproximativ 6 ani. Albinele lucratoare se hranesc cu miere obisnuita, traind intre 4 si 6 saptamani.

Royal Jelly contine vitaminele A, C, D si E, fiind, de asemenea, un depozit natural al complexului de vitamine B. Un component major este vitamina B5 (acid pantotenic), una din cele mai importante substante din organism, esentiala in sinteza si metabolismul proteinelor, lipidelor, hidratilor de carbon si a unor hormoni. In laptisorul de matca exista toti cei opt aminoacizi esentiali, zece aminoacizi neesentiali si elemente minerale: calciu, cupru, fier, fosfor, potasiu, siliciu si sulf, precum si acizi nucleici.

Laptisorul de matca are un mare continut de proteine.

Forever Royal Jelly provine din regiuni desertice inalte, izolate, acolo unde se respecta conditiile ideale de mediu pentru stupi. Dupa extragerea din stupi, produsul se raceste rapid pana la congelare, pentru a elimina surplusul de apa existent in produs si a se mentine intacta cantitatea de vitamine, minerale, enzimele si coenzimele existente.



Mod De Administrare Forever Royal Jelly:
- A se consuma cate o tableta de doua ori pe zi.


Contiut: 60 tablete.


Pret: 33.93 Euro* (TVA Inclus)

Forever Living Products ofera posibilitatea clientilor sai de a cumpara aceste produse la pret de depozit (...citeste in continuare).

Produsele din Aloe Vera de la Forever Living Products au urmatoarele caracteristici:
- NU sunt medicamente
- NU au efecte secundare
- SUNT obtinute pe cale naturala prin prelucrare manuala si mecanica
- NU contin: zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici
- NU creeaza dependenta
- Valabilitatea produselor din Aloe Vera este de 4 ani
- Sunt Avizate de Ministerul Sanatatii din Romania

* - Pretul de vanzare la consumator. Pretul se calculeaza in lei la cursul BNR din ziua comandarii produselor.


Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Zouzou, bafta multa!
Kora, ce mai face Avalon? E bine? Ca n-am mai "vazut-o" de mult pe forum...
Doris, inteleg ca esti cu inima cat un purice... asa-s si eu acum, ca sanii nu ma mai dor deloc, si la mine asta-i semn de cm. Dar daca la alte fete, dureile de sani si de burticapot fi semn de cm sau de sarcina, sper ca si semnele mele sa coincida.
LucaLuca, asa-i, si eu ma minunez de legile din Italia sau Belgia...
Pisix, cum stai ?


poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

felicia_ bafta multa,stii foarte bine ca au reusit o multime si cu si fara simptome!Avalon e bine!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Ehe, Kora, n-ai vazut ca am stat cumintica pana acum?
Stii si tu cat de greu e sa nu te gandesti la simtome si toate cele... Apropo, o mica intepatura, ritmica in partea dreapta, o fi semn bun? In sfarsit m-a durut si pe mine ceva!


poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Si pentru barbatii nostri ar fi buna multimaca+tribulus terrestris,cititi mai jos:

Un nou produs - Forever Multi-Maca

Secolul XX a fost secolul vitezei, secolul in care traim este al supervitezei. De fapt multe dintre experientele pe care le avem sunt in aceste timpuri la superlativ, in egala masura cele bune si cele mai putin bune. Cand viata noastra se transforma intr-o alergatura contra cronometru apare stresul, iar odata cu el oboseala. De la oboseala la ...somn nu e decat o lungime de brat si cand pentru a dormi intoarcem spatele omului pe care ni l-am ales ca suflet pereche atunci e... intr-adevar problematic. Cum facem sa ne pastram sau sa ne recapatam energia pentru cuplul nostru, atentia si atractia pentru persoana iubita, cum ne mentinem si ne sporim pofta de viata? FOREVER LIVING PRODUCTS are o noua surpriza pentru noi, un nou produs de calitate exceptionala, cu proprietati deosebite. Acest produs se numeste Forever Multi-Maca si in curand il puteti gasi in toate depozitele FLP din Romania. Iata cateva informatii despre valoroasele componente pe care le contine.

Maca (Lepidium meyenii) este o planta ce apartine fam. Brassicaceae. Supranumita „ginsengul peruvian”, chiar daca nu are nici o legatura cu ginsengul, se foloseste, la fel ca acesta, pentru cresterea vitalitatii, a energiei, a rezistentei, pentru sporirea dorintei sexuale, a libidoului si cresterea performantei sexuale.

Originara din Peru, specia era tinuta la mare cinste de incasi. Legenda spune ca in vremurile de glorie ale imperiului Inca, razboinicii consumau radacina de maca inainte de a pleca la lupta, pentru a deveni puternici. Dupa ce cucereau insa o cetate, soldatilor le era interzis sa mai consume maca, pentru ca femeile din teritoriile cucerite sa fie protejate de impulsurile lor sexuale ce ar fi putut deveni excesive. Inca de acum 500 ani, reputatia acestei plante care favorizeaza cresterea fortei, a libidoului si a fertilitatii era asadar recunoscuta in Peru.

In prezent maca se bucura de o popularitate in continua crestere, un numar mare de oameni de stiinta indreptandu-si atentia asupra proprietatilor caracteristice radacinii plantei.

In anul 1998 un medic japonez a aratat ca radacina contine proteine, carbohidrati si acizi grasi. Mai tarziu un alt grup de cercetatori a pus in evidenta doua clase de compusi inediti, macamidele si macaenele, despre care se presupunea ca ar fi raspunzatori de proprietatile plantei legate de cresterea functiei sexuale. Pentru a verifica aceasta idee, cercetatorii au efectuat o serie de experiente ale caror rezultate au fost publicate in numeroase reviste de specialitate, printre care si in revista medicala Urology. Rozatoarele hranite cu extractul de maca (concentrat de macamide si macaene) au demonstrat o mare crestere a energiei si a rezistentei. In plus ele au prezentat si o accentuata crestere a activitatii sexuale in comparatie cu animalele care nu au consumat maca.

Experientele efectuate pe persoane au aratat ca barbatii si femeile cu un libidou scazut au simtit o crestere a dorintei sexuale in urma consumarii plantei, iar barbatii cu probleme de erectie au observat o imbunatatire a functiei lor erectile. Maca contribuie totodata si la stimularea spermatogenezei (creste numarul de spermatozoizi) si a ovulatiei.

Cercetari recente demonstreaza efectul benefic al speciei asupra glandelor suprarenale, producand astfel un plus de energie si vitalitate. Maca este utila persoanelor care au nevoie, prin natura profesiei lor, de un plus de energie.

Intareste sistemul imunitar si armonizeaza functiile generale ale organismului.

Medicii considera deci maca un mijloc de normalizare a hormonilor steroizi precum testosteronul, progesteronul si estrogenul. De aceea, maca are posibilitatea de a intarzia schimbarile hormonale cauzatoare de imbatranire.
• Este util in reducerea simptomelor premenstruale cum ar fi balonarea, crampele si instabilitatea emotionala.
• Ajuta sistemul endocrin si favorizeaza producerea hormonilor necesari de catre ovare si alte glande endocrine (suprarenalele, tiroida, pancreasul), contribuind la obtinerea unui echilibru functional al organismului.
• Asupra barbatilor actioneaza in sensul restabilirii functiei sexuale, prin cresterea libidoului, imbunatatirea functiei erectile si a spermatogenezei.
• Este utilizata din ce in ce mai mult si de catre sportivii de performanta pentru sporirea energiei, a rezistentei si a performantei sportive, ca o alternativa sanatoasa si sigura la substantele anabolizante.

Tribulus terrestris, coltul-babei, face parte din familia Zygophyllaceae. Este o specie originara din Australia, care creste in mai multe zone tropicale si temperate din lume. Diferite culturi folosesc fructul acesteia in tratarea mai multor afectiuni. De exemplu grecii il foloseau ca diuretic si tonic. Indienii il foloseau ca diuretic, antiseptic si antiinflamator. Chinezii il recomandau pentru o mare varietate de boli hepatice, renale si cardiovasculare. Bulgarii intrebuintau coltul-babei pentru imbunatatirea functiei sexuale si tratarea infertilitatii. Planta a fost folosita recent si de atletii si de campionii care se antreneaza pentru probele de forta.

Specia contine polizaharide, saponine, steroli, flavonoide, acizi grasi, taninuri si saruri de potasiu.

Este utilizata:
• datorita proprietatilor antiinflamatoare, diuretice, afrodiziace, antilitice;
• datorita proprietatilor tonice.
De obicei este recomandata in caz de urolitiaza, mictiune dureroasa, incontinenta; gonoree; in vertij si neurastenie.

Deci Tribulus terrestris este o planta folosita pentru cresterea impulsului sexual la barbati si femei, deci afrodiziaca, pentru a reduce impotenta si a imbunatati spermatogeneza.

Tribulus terrestris intensifica productia de testosteron. Studiile au aratat ca actioneaza foarte bine in combinatie cu DHEA si androstenedionul. Planta mareste insa productia de testosteron intr-un mod diferit fata de DHEA si androstenedion. In loc de a fi un precursor al testosteronului, ea determina productia de hormon luteinizant (LH), alt hormon responsabil de impulsul sexual. Atunci cand cantitatea de LH creste, creste si cantitatea de testosteron.

Tribulus terrestris este asadar o planta folosita frecvent pentru cresterea impulsului sexual la barbati si femei. In plus oricine doreste sa-si mareasca masa musculara (culturisti, atleti) poate sa consume Tribulus terrestris in combinatie cu DHEA si androstenedion.

Cunoscut sub denumirea de lemnul potentei, Muira puama (Ptychopetalum olacoides) face parte din fam. Olacaceae si este un arbust originar din Brazilia. Triburile bastinase din bazinul Amazoanelor din Brazilia si al fluviului Orinoco din Venezuela folosesc scoarta acestuia atat ca afrodiziac si tonic sexual cat si pentru tratarea epuizarii nervoase si a depresiei. Indienii sud-americani il considera un tonic al sistemului nervos, prevenind sau tratand nevralgiile si tulburarile sistemului nervos. Specia este utilizata in mod traditional in tratarea indigestiei si a altor tulburari gastro-intestinale. Femeile o folosesc pentru ameliorarea durerilor menstruale si a starilor neplacute din cadrul menopauzei. Se stie ca triburile amazoniene folosesc Muira puama pentru a trata reumatismul, dizenteria, paralizia si boala beri-beri.

Studiile fitochimice au pus in evidenta existenta in planta a urmatoarelor componente: alcaloizi, acizi grasi, taninuri, uleiuri volatile si rasini. Totodata s-a mai demonstrat existenta in scoarta a lupeolului, un derivat alcoolic cu proprietati antiinflamatoare, analgezice si antiseptice.

In anul 1990 s-au prezentat rezultatele unor cercetari efectuate la Paris pe 262 persoane cu probleme de erectie si lipsa dorintei sexuale. Cercetatorii au descoperit ca mai mult de jumatate dintre subiectii tratati timp de doua saptamani cu extract de Muira puama au constatat schimbari benefice in viata lor sexuala. In prezent utilizarea speciei se indreapta cu precadere in sensul cresterii libidoului. Poate fi un ajutor deosebit pentru barbatii car sufera de impotenta sau de disfunctie erectila. Totodata poate fi util in tratarea stresului si anxietatii, a epuizarii si a depresiei usoare.

Catuaba (Erythroxylum catuaba, fam. Erythroxylaceae) este o planta originara din partea sudica a Amazoanelor si NE Braziliei. Indienii Tupi din Brazilia au fost cei dintai care i-au descoperit calitatile, fiind considerata un excelent fortifiant al sistemului nervos si stimulator al libidoului. In Brazilia se spune „Daca un barbat devine tata pana la varsta de 60 de ani, e meritul lui. Daca devine tata dupa varsta de 60 de ani, e meritul Catuabei”.

Este folosita ca afrodiziac. S-a dovedit a fi eficace in tratarea impotentei si a lipsei dorintei sexuale. De asemenea intareste organismul oamenilor cu stare generala de oboseala si ii ajuta pe cei care au tulburari de memorie.

Arginina este un aminoacid necesar pentru functionarea normala a glandei pituitare, pentru sinteza si secretia hormonului de crestere de catre glanda pituitara. Mareste numarul de spermatozoizi si poate ajuta la tratarea infertilitatii masculine. Ajuta la raspunsul imun si la vindecarea ranilor. Ajuta la metabolizarea grasimii depozitate in organism si tonifica tesutul muscular. Imbunatateste tonusul fizic si mental.

Saw palmetto (Serenoa repens, fam. Arecaceae) – palmierul-ferastrau sau palmierul pitic – este un palmier originar din America de Nord, al carui fruct a fost folosit de catre indienii americani in tratarea tulburarilor aparatului genito-urinar si ca tonic pentru intarirea organismului prin nutritie. Era administrat barbatilor pentru a stimula functionarea testiculelor si a ameliora iritatiile mucoaselor, in special a celor ale aparatului genito-urinar si a prostatei. Era administrat femeilor pentru a trata tulburari ale glandei mamare (se credea ca utilizarea sa pe termen lung ducea la marirea sanilor). Multi botanisti il considera un afrodiziac.

Mai multe studii farmacologice s-au axat asupra utilizarii extractului din frunzele de palmier-fierastrau in tratarea tulburarilor comune ale prostatei – hiperplazia benigna a prostatei (BPH). Aproximativ 50-60% dintre barbatii cu varste cuprinse intre 40-59 ani prezinta BPH. Aceasta afectiune este caracterizata de cresterea frecventei mictiunilor, trezirea in timpul noptii pentru golirea vezicii si reducerea fortei si calibrului urinarii. Se crede ca aceasta afectiune are drept cauza acumularea testosteronului in prostata. Odata ajuns in prostata, testosteronul este transformat intr-un hormon mai puternic, dihidrotestosteronul (DHT). Acest compus stimuleaza multiplicarea excesiva a celulelor, ceea ce duce la marirea prostatei.

Principala actiune a extractului de palmier-fierastrau in traterea BPH este inhibarea conversiei intraprostatice a testosteronului in DHT si a inhibarii transportului si legaturilor intracelulare ale DHT.

In prezent, aplicatia clinica principala a fructelor de palmier-fierastrau este tratarea BPH. Avand in vedere farmacologia sa, extractul poate fi util si in afectiunile legate de excesul de androgeni la femei, precum hirsutismul si boala polichistica ovariana.

Pygeum africanum, syn. Prunus africanum, face parte din fam. Rosaceae. Originar din Africa, este mult utilizat datorita continutului scoartei in triterpene, acizi grasi si esteri ai acidului ferulic. Aceste trei componente par sa actioneze diferit, insa complementar, avand efecte in tratarea hiperplaziei benigne a prostatei. Numeroase studii clinice efectuate pe mai mult de 600 de pacienti au demonstrat ca Pygeum reduce in mod efectiv simptomele si semnele clinice ale BPH, mai ales in stadiile timpurii.

Utilizarile principale ale speciei sunt: hiperplazia benigna a prostatei, prostatita, infertilitatea masculina, impotenta.

Coenzima Q10 (ubichinona) este o substanta prezenta in toate celulele organismului si este indispensabila desfasurarii normale a proceselor biologice, biochimice si pentru buna functionare a organismului. Carenta sa genereaza dereglari in procesele de oxido-reducere la nivelul celulelor, cauzand diferite tulburari in functionarea organismului. Astfel apar semne de insuficienta cardiaca, hipertensiune si alte boli.

Un grup de medici de la Universitatea din Texas a descoperit ca nivelul CoQ-10 al pacientilor cu afectiuni coronariene a fost cu aprox. 25% mai mic in comparatie cu un grup de control din populatie fara afectiuni cardiace diagnosticate. Dr. Folkers de la Universitatea amintita a descoperit ca tesutul inimii prezenta deficiente de CoQ-10 in aproape 75% din cazurile de victime ale bolilor cardiovasculare. In urma multiplelor studii au ajuns la concluzia ca administrarea CoQ-10 a adus ameliorari considerabile, prin efectul ei benefic asupra tuturor formelor de cardiomiopatie.

Hipertensiunea arteriala (cunoscuta „ucigasul tacut”, datorita faptului ca victimele sale adesea nu prezinta simptome), ucide anual circa 60.000 de persoane in Statele Unite si este direct implicata in mai mult de 250.000 decese (in SUA) cauzate de atac cerebral si boli cardiovasculare. Hipertensiunea arteriala contribuie la aparitia unor afectiuni precum arterioscleroza si ateroscleroza, ambele fiind cauze majore de atac de cord. Contribuind la scaderea tensiunii arteriale, CoQ-10 poate reduce in mod semnificativ riscul atacurilor de cord si al bolilor cardiovasculare.

Se pare ca acest valoros component, care este si un puternic antioxidant, nu este deosebit de util numai pentru tratarea bolilor de inima si a hipertensiunii ci poate fi utilizat si pentru a proteja inima de deteriorari ulterioare, pentru a imbunatati efectele operatiilor pe cord. Poate functiona chiar ca un mijloc de preventie. Un grup de medici stomatologi au aratat in urma experientelor efectuate ca „tesuturile periodontale au deficit de CoQ-10 atunci cand sunt bolnave si au nevoie de mai multa CoQ-10 pentru a se vindeca. Persoanele care sufera de afectiuni periodontale ar putea beneficia de CoQ-10 ca adjuvant in terapia periodontala obisnuita.”

Cercetarile au demonstrat ca bolile periodontale nu se localizeaza in gingii, ci constituie boala generalizata, cu implicare majora a sistemului imunitar. Alt motiv pentru succesul CoQ-10 in tratarea afectiunilor gingivale este capacitatea sa dovedita de a stimula raspunsul imun al organismului. Corpul nostru retine cantitatile suplimentare de CoQ-10 acolo unde este mai multa nevoie de ea. Locurile principale unde se depoziteaza sunt inima, ficatul si sistemul imun.

Exista o legatura incontestabila intre sanatatea sistemului imunitar si procesul individual de imbatranire. Puterea remanenta a sistemului imun face posibila o „imbatranire frumoasa” pentru unii oameni. Unele studii stiintifice au pus in evidenta legatura intre nivelurile scazute de CoQ-10 si imbatranirea umana. Aceste studii i-au facut pe oamenii de stiinta sa creada ca, in cadrul procesului de imbatranire, scaderea nivelurilor de CoQ-10 poate avea un rol cauzativ, iar corectarea acestor deficiente prin consumarea de suplimente nutritive care contin CoQ-10 poate fi o prevenire valabila anti-imbatranire.

Natto este soia fermentata, foarte apreciata in cultura japoneza de peste 1000 de ani. Unele dintre efectele sale benefice sunt prevenirea atacurilor de inima, atacurilor cerebrale, cancerului, osteoporozei, obezitatii si a bolilor intestinale cauzate de agenti patogeni. Unele dintre efecte sunt atribuite originii sale – soia. Totusi, Bacillus natto care o fermenteaza produce diferite enzime, vitamine, aminoacizi si alte elemente nutritive unice, care apar numai in timpul fermentarii natto-ului. Aceste elemente unice confera natto-ului calitatile sale benefice pentru sanatate. Remarcabil este faptul ca nattokinaza si pyrazina previn formarea sau dizolva cheagurile de sange (actiune anticoagulanta). Acestea previn bolile de inima si atacurile cerebrale care, dupa cancer, constituie cauzele principale de deces in America de Nord.

Este important de mentionat ca natto ofera vitamina B12, care tinde sa lipseasca din dieta vegetarienilor.

Binefacerile oferite de natto, conform datelor din literatura, sunt urmatoarele:
• Previne atacurile de cord, atacurile cerebrale si senilitatea;
• Previne osteporoza;
• Previne cancerul;
• Are efecte antibiotice;
• Imbunatateste digestia si previne tulburarile intestinale cauzate de agenti patogeni;
• Are efecte anti-imbatranire si previne obezitatea.

Avand proprietati de reglare a lantului endocrin in general, Forever Multi-Maca imbunatateste tulburarile functionale si disfunctionale din viata femeii (reduce simptomele premenstruale, menstruale, ale menopauzei); este afrodiziac si stimulator al fertilitatii feminine si masculine; mareste energia si vitalitatea, rezistenta fizica si performanta, avand o toleranta ridicata, reduce anxietatea, stresul si depresia.

Forever Multi-Maca este un produs de exceptie care reuneste efectele tuturor acestor componente. Daca de-a lungul timpului fiecare in parte dintre ele a avut efecte extraordinare, imaginati-va ce pot face ele impreuna. Cate doua tablete pe zi cu un pahar de apa va pot convinge ca si acest nou produs Forever face totul pentru voi, pentru cuplurile care au indrazneala sa-l experimenteze, pentru o viata mai buna, o viata mai frumoasa.


Dr. farm. Szocs Dora, Director General FLP Romania

Articol aparut in revista Forever, nr. 56


Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Zouzoule poate ar fi bine sa pui pe prima pagina link-urile cu cele doua articole,vad ca sunt fete interesate de aceste produse.Sper sa nu fac reclama,scopul nostru e sa devenim mamici si pentru asta sa cautam tot ce exista care sa ne ajute....

Zouzou tot de la profesoara noastra Avalon am mai aflat urmatoarele:
daca iei estrogeni ( indiferent ca il iei oral,cu actibild sau vaginal) trebuie neaparat sa contrabalansezi cu progesteron imediat dupa transfer; e foarte riscant pentru tine in viitor,cancerul ovarian si uterin sunt estrogenodependente, sunt provocate de un dezechilibru al estrogenului in organism,adica exces de estrogen pe fondul deficitului de progesteron.Endometrul creste in faza proliferativa ( pana la ovulatie,respectiv punctie) pe baza estrogenului,iar in partea a doua ( faza lutheala) creste sub efectul progesteronului.

P.S. Vad ca mi-ai pus numele cu roz,la majorete.Asta inseamna ca o sa am o fetita ?Multumesc.
Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Katiya am observat ca de multa vreme votezi acest subiect.Daca vrei sa vorbesti cu noi,esti bine venita,nu ezita.Mult succes si tie!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

quote:
Originally posted by oanademunck
A, inca ceva ca sa vedeti ce nasoala e situatiunea la noi, al meu bea de vro 2 luni branca ursului ca pana la urma sa stea aia de la laborator 4 ore sa gaseasca un gigel bun....
Mai fetelor vb cu al meu dimineatza, toti prin jurul nostru sunt chemati la ET dupa 2,3 zile noi abia in ziua 5 cand ne vor suna la ora 11 sa ne zica... pana atunci stam suspendati si incercam sa nu ne gandim.


Oana, cum arata spermograma sotului tau? Am inteles ca 2-3 milioane, dar la terato cum statea, ce procentaj de forme normale avea? (la ICSI, asteno nu conteaza foarte mult, ca nu trebuie sa se mai miste singuri, sunt pusi direct la locul faptei; la fel oligo - in principiu, chiar si in cele mai slabe ejaculatii se pot gasi cu usurinta o duzina de spermatozoizi, faza e sa fie si *corectzi* ca morfologie). La faza cu tratament naturist luat in ultimele doua luni - nu prea are-a face, spermatogeneza dureaza trei luni, deci efectele nu au cum sa se vada deocamdata.

Da, e usor bizar ca v-au zis atat de ferm, aprioric, ca se va merge direct la blastocisti, iar apoi, in conditiile in care le-a fost asa de greu sa identifice spermatozoizi viabili la sotz, au ramas pe aceeasi pozitie. Ce mi-a explicat mie biologista cand am intrebat-o de ce, daca sansele sunt sensibil mai mari cu blastocisti, de ce nu se merge sistematic pana la Z5-6: nu exista o regula de supravietuire. Un embrion perfect la Z2-3, numai bun de transferat, poate muri pana la Z5-6, in conditii de laborator; nu se va sti niciodata cu certitudine daca nu cumva acel embrion nu ar fi supravietuit si nu s-ar fi dezvoltat normal daca ar fi fost plasat in uter. Deci, doar in situatia in care sunt conditii calitative si cantitative foarte generoase, se face cultura lunga. In rest, cel putin in clinica mea, se merge pe cultura scurta si, daca din ce ramane dupa primul transfer se obtin blastocisti, acestia se refrigereaza.

Dar sunt sigura ca medicii tai stiu ce fac. Tu ai avut productie buna, si cantitativa, si calitativa, dat fiind ca nu ai probleme. Iar de la sotul tau pana la urma au gasit cu ce sa fecundeze. Acum, ...Duhul Sfant. Nu mai tine nici de tine, nici de medici. Tin pumnii tare-tare.

PS: ti-am vazut catzelu' la semnatura, e mirobolant! :):)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Luca,
nu mai stiu exact datele ultimei spermograme//stiu ca era ceva cu 0,01, mobilitate 0, forma necorespunzatoare, ne-a spus datele spermogramei la 1 secunda dupa ce ne-a spus ca singura solutie este invitro+icsi, si eu eram crasuita la pamant. Eu incerca sa nu ma aprofundez prea mult in detalii pentru ca stiu cum lucreaza psihicul meu si nu as face decat sa ma stresez.;deaceea las in mana doctorilor, am un doctor foarte de treaba in care am incrdere si asta conteaza. Mi-a spus cineva ca ei aplica ziua 5 la cei care cad sub incidentza asigurarii belgiene (strainii care fac tratament la spitalul universitar din bruxelles fac abstractie de la legea belgiana, ei platindus-i singuri si integral costul tratamentului)
Domnul sotz al meu presteaza branca ursului din vara, insa regulat si in feiacre zi abia din decembrie ianuarie nici nu mai stiu cand. La noi marea problema este stresul, omul asta nu are liber mai deloc (azi e sambata pastelui si el lucreaza, luni va lucra iar, responsabilitate multa, stres si probleme care isi cer pretzul acum)
Oricum pana mirecuri nu pot face nimic, nu are rost sa imi fac scenarii in gand pt ca cine stie ce voi afla miercuri, sansele sunt 25 la suta si doar atat...si eu ma mir de cat de tare pot fi, mecanismele astea de protectie lucreaza in sfarsit!
Multzam de aprecierile la adresa catelului ( sa stii ca de fapt este un kruising intre catzel si pisica pt ca numai la mine pe burta doarme...deci te inteleg pe tine si 'atacurile' motanului la burtica ta!!!


whisk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Oana tare dulcic e catelusul tau,alb tot si cu urechile maro,f interesant!Si noi ave un canish crem pe care il iubim nespus de mult,tocmai acum mama soacra il tunde si lui nu ii place deloc .Bafta multa pe mai departe!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput