Ingineri fosti, viitori....(14)

Ingineri fosti, viitori....(14) | Autor: nma

Link direct la acest mesaj

BUN VENIT LA UN CAPITOL NOU!
(13) , (12) , (11) , (10) , (9) , (8) , (7) , (6) , (5) , (4) , (3) , (2) , (1)

Listuta noastra:

- monagan - Facultatea de Constructii Civile si Industriale, Cluj, 1989
- ioana- Facultatea de Constructii Civile, Industriale si Agricole, Bucuresti, 2004; Master- Tehnologii Speciale in Constructii, Bucuresti, 2005
- KUKI - Facultatea de Metalurgie si Stiinta Materialelor, Galati, 1993
- Linusa - Facultatea de Calculatoare (Engleza), UTCN (Cluj), 1999
- katik - Politehnica Timisoara, Facultatea de Chimie Industriala, sectia Tehnologia compusilor anorganici, 1992.
- lunna27 -Politehnica Iasi, Facultatea de Chimie Industriala, 2001
- Otiliav - Departamentul de Inginerie Civila, Limba Engleza, UTCB, 2002; Master - Inginerie Geotehnica, UTCB, 2003
- miha - Univ. Politehnica Bucuresti, Fac. Transporturi, Sectia Auto Rutiere, 1995 (inginer mecanic)
- iepumic - Departamentul de Inginerie Civila, Limba Franceza, Specializarea Instalatii pt. Constructii, UTCB -2004; Master in "Confort si eficienta energetica"- Facultatea de Instalatii, UTCB-2005
- ionela-roxana - Universitatea Politehnica din Timisoara - Facultatea de Management in Productie si Transporturi- "Inginerie-Economica".
- aime, Politehnica Iasi (Univ Tehica Ghe Asachi), Tehnologia Compusilor Organici, 1995
- raresionut(Alina), Facultatea de Chimie Industriala, sectia Ingieria Mediului, Iasi, 2001.
-gabri_andrei (Gabriela) - Facultatea de Electrotehnica, Cluj-Napoca, 1993
- michaela_AR - Facultatea de Chimie, Timisoara, 2001
- geo10 (Georgiana) - Facultatea de Constructii-CFDP- Timisoara, 2002; Master-Studi Geotehnic - 2003
- diciu (Anda) - Facultatea de Instalatii, UTCB- 1995
- gabi k (Gabi) - Facultatea de Chimie, Universitatea babes-Bolyai, Cluj, 1991
- Marinutza - Facultatea de Chimie Industriala, Sectia Petrochimie si Carbochimie, Universitatea Politehnica Bucuresti -2004
- aurora56 - Facultatea de Chimie Industriala, Insitutul Politehnic Gh. Asachi, Iasi -1995
- Hcclara - Politehnica Timisoara, Faculatatea de Electronica, sectia TAVM - 2000
- nma - Facultatea de Electrotehnica, Cluj-Napoca, UTC-N - 2000, Master "Proiectare asistata pe calculator", UTC-N - 2001, Master "Management financiar bancar" - inca studiez.
- anaanamaria - Ingineria produselor alimentare - an IV - Bacau - viitor inginer.
- misha-germ - Ingineria produselor alimentare - Bacau - 2003

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

o sau o cana de ceai?
noi suntem toti raciti. de fapt eu si andra mai tare.
anddra are mucisori si sunt tare greu de scos. am mers in oras sa caut batista bebelusului dar nu am gasit. maine primesc la mall asa ca mai am de asteptat.
andra a fost cuminte pana am schimbat capitolul dar acum face scandal.
o zi buna tuturor

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

multa-multa sanatate tuturor!!!!!
Katik, e buruiana, eu o am din Germania, daca dai o cautare pe google, gasesti, parca are si site. E un fel de antibiotic sau remediu si se foloseste in raceli, amigdalite, etc... adica clasicul "rosu in gat".
De cand folosesc, din 10 cazuri sigure 100% de antibiotic, in 9 cazuri am scapat fara, doar cu acest remediu si eventual un pic de antitermice- in general nurofen sirop.

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze


Totul despre alaptat!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

A inceput si puiul meu gradinita, am pus aici, am ajuns cam tarziu dar a fost mai importanta sedinta foto .
Educatoarea este dragutza, creativa si ii supravegheaza destul de bine, au tot felul de jucarii. La toaleta trebuie sa se descurce complet singuri asa ca nu stiu cum va face fata, noroc ca in ultima vreme a invatat sa se urce singura si sa se stearga dar nu si la kk. Sper sa o invat in scurt timp sa faca dis de dimineata ca altfel mi-e groaza. La masa tot asa singurei iar unii aruncasera coaja de la paine sub masa si curatenie se face doar la sfarsit de program. Doar 3 zile primesc mancare acolo, luni si joi pachetel de acasa .
Ce m-a enervat a fost ca azi dupa 2 ore ne-a trimis acasa pe motiv ca atat se sta in prima zi. Eu chiar am spus ca vreau sa merg la servici macar 3 ore, da de unde. Adica eu cotizez de 2 luni degeaba si cand am nevoie sa o las acolo stai sa vezi ca e regula pentru prima zi, degeaba le-am spus ca vrea sa vad si eu ce mai este pe la servici ca doar am fost 3 saptamani in concediu, regula este regula. De fapt am auzit cum educatoarea ei ii spunea unei colege in norvegiana ca asteapta sa plecam noi sa scoata ceilalti copii afara si i-am spus ca am inteles ce a zis . Si nu m-ar fi deranjat asa mult daca nu ar fi vrut copilul sa stea, dar ea a plans rau de tot cand a auzit ca trebuie sa plecam, s-a tarat prin curtea gradinitei sa mai ramana, s-a intors pe usa de cateva ori, pana la urma au incuiat usa la gradinita ce sa mai a facut un adevarat circ. In masina de abia am pus-o pe scaunul ei si dupa 2 minute a iesit printre centuri de a trebuit sa opresc in mijlocul drumului sa o pun la loc. M-am enervat rau de tot, am rugat-o sa nu se mai lupte cu mine sa stea pe scaun, am tipat la ea si i-am spus sa intelega ca trebuie sa mergem acasa si cam degeaba. I-a mai trecut cand am ajuns la mine la servici unde evident ca nu puteam sa fac nimic cu ea. Dupa aceea am plecat la magazine si a fost cumintica pentru ca era obosita de la atata plans si luptat cu mine. Si de nervi am spart ceva bani la magazine pe hainute pentru noi doua si ne-am amuzat ca am dat peste doua nebune, mai intai una care avea un baldachin de la o lampa pe cap si apoi una care tipa cat o tineau plamanii si s-a oprit doar cand a venit o doamna gardian.
A, are 15 colegi cam toate natiile mai putin asiatici, insa doar unul singur este ca ea adica nu vorbeste norvegiana, restul au mai invatat.
Mi-a mai placut ca sunt bine organizati, am primit tot felul de pliante cu informatii despre programul lor pana la sfarsit de an, cum ii cheama pe copii din grupa, doar ca din pacate pentru mine sunt in norvegiana .
Acum mai trebuie sa comand etichete pentru haine si tot ce este al ei pe acolo.

Oare toti copii au o personalitate asa puternica ca eu o iau razna uneori. Aseara o rugam sa puna lego in cutie si ea arunca peste tot prin camera, si eau piese mici, mici din acelea interzise la cei sub 3 ani . In seara asta ne plimbam pe strada si ea spunea ca "Ana face prostii si mami o cearta si se supara ca Ana nu e cuminte ".

Am uitat sa o laud ca il spune pe "r" in unele cuvinte, a inceput acum vreo 2 saptamani cu primul cuvant "portofel" , in general spune "rt", "rc" dar nu cuvinte care incep cu "r".

Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:


Neata, fetelor!
Oti, am aruncat un ochi rapid pe poze: ce mare s-a facut Ana!!!!!!!!! S-a mai schimbat putin si la fata! Mai are putin si face 3 ani, nu?
Imi pare rau ca nu am apucat sa ne vedem cat ai fost aici...asta e.


Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

buna dimineata!
gata cafeaua! sau ceaiul dupa preferinte!
otilia, bine ai revenit! vizionat pozele! ce dulce e studenta ta in primul an! mult succes pe noul drum!m-a socat stilul lor de lucru, ma rog regulament. cum sa dai afara copilul si sa incui usa de la gradi dupa el.. mie imi este prea greu sa inteleg faza asta. era alta problema daca copilul n-ar fi vrut sa ramina, atunci evident o iei mai usor si-l trimiti mai repede acasa dar asa...
cu personalitatea, hmmm, mai stiu eu una la fel. a mea e mai mare si se presupune ca ar trebui sa asculte cit de cit. ei bine, nimik. trebuie sa-i spun un lucru de zece ori si nici atunci nu e sigur ca face. la gradi mi-au spus fetele ca trebuie sa-i spuna de doua ori ca sa se conformeze. in rest e super isteata, ce face face repede si bine dar nu e atenta, greseste din neatentie. greu este sa fi parinte.
gabik, s-o fi gasind si pe la noi minunea aia de buruiana? nicicum nu sunt in stare sa tin minte denumirea. ieri m-am pornit pe aici la un magazin din asta naturist dar evident ca am uitat numele(nu mi-am scris biletel)
nico, si noi chinuim la greu cupilu' cu aspiratorul dar altfel nu se poate. i-am pus tone de apa de mare in nas dar tot degeaba, nu iese nimik. numai cind vede aspiratorul incepe sa urle de mama-focului. dar si ce-i iese din nas...
multa sanatate va dorim!
aurora,ceva poze cu "produsul finit?"
io nu mai pot, am luzt-o si eu de la ceilalti. aseara imi curgea tot ce putea curge: nas, ochi...stranutam in continuu, asa ceva n-am patit demult. bine macar ca copiii stau mai bine. kriszti e ok, robi el cu mucii, bogdan insa e rau de tot, cred ca are bronsita urita. trebuie sa-l iau de minecutze si sa-l duc la dr.
plus ca robi nu accepta laptele de vaca sub nici o forma (cereale cu lapte, gris cu lapte, lapte simplu indulcit putin), nici cu lingurita, de bibe nu mai vorbesc. va trebui sa incerc cu lapte praf ceva, ca ar sta numai cu tzitzi in gura toata ziua.
claudia, voi cum mai sunteti? cum stai cu cura? de fapt ce cura tii cu nu mai stiu?
miki, voi v-ati reparat cu totii?

multa sanatate la toti bolnaviorii! sa aveti o zi buna! mai trag cite un ochi pe aici!


Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magh spune:



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

salutare sofia!
bine ai venit la inginere! tu esti in austria?
ce imi place, inca o chimista in ograda, si inca anorganiciana!
mai povesteste-ne despre tine! cum ai ajuns in austria?

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salutare fetele, ce faceti? eu gatesc, ultimul pui de la mami, a trebuit sa ma lupt cu el pana l-am taiat pe bucati, bine ca am scapat si nu m-am taiat...si ce gras a fost mama mia...am topit untura, poate am sa o folosesc vreodata dupa ce voi ajunge miss...
Kati nu tin o dieta anume, manac mult mai putin, dulciru le-am redus ft mult, de la jumate de tabla la o patratica...
Chestia aia ce ti-a zis Gabi se numeste umckaloabo, cred ca e sirop dintr-o radacina de ceva, e bun la dureri de gat, tuse, muci, bronsite acute...scrie ca e pt copii de la 1 an, insa contine 12% alcool, pe aici e reclama in toate revistele, si eu chiar vorbeam saptamana trecuta cu o prietena de a mea si i-am zis ca am de gand sa cumpar, vreau insa sa intreb si pediatru daca sa dau copiilor sau nu, insa pt noi cred ca e bun.

Miki, voi ce mai ziceti? cum a fost la biserica duminica?

Oti, eu le-as fi zis cateva educatoarelor,numai obraznice pe lumea asta, cum adica eu platesc, copilul se simte bine si atunci ma scot afara? dar si aici e la fel, vecina are fetita in alta grupa , si cum la inceput plangea, au cazut de acord sa lase fata la inceput numai o ora, ii aratau ceasul si ii ziceau ca mama vine dupa ea cand ajunge tzagara la fix...insa copilul a inceput sa nu mai planga, se juca si ele nebunele in loc sa incurajeze copilul asteptau sa vina mama sa o ia acasa, inca ii mai ziceau mamei ca de ce a intarziat 10 minute cand au zis ca numai o ora o lasa... eu nu am avut probleme la Marc, fiindca in privinta asta eductoarele lui au mult mai mult cap...

Sofia, bine ai venit!

Nico, cum e pitica? si acum dumiriti-ma va rog si pe mine, ce e batista bebelusului? ca tot citesc de ea...aspirator nazal? si eu am avut la Marc dar mi s-a parut asa o prostie mare, nici nu puteam sa-i bag in nasuc ca era asa mare chestia aia...eu ii curatam de mucisori cu betisoare de urechi, insa aici sunt betisoare din alea groase-groase, pe Luca inca il chinui tot asa, ca nu prea ma lasa...

Na va las acum ca iar am scris...
pupici si sanatate,


Claudia






Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Sofia, bine ai venit!
Umckaloabo are alcool intr-adevar, dar nu trebuie sa te sperie acel 12%, avand in vedere ca ii dai 5-10 picaturi de 3 ori pe zi, si numai in caz de boala. Doar nu devine alcoolic copilul de la atata, nu?:) Oricum, eu sper ca nu e asa de daunator ficatului decat un antibiotic oarecare.

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze


Totul despre alaptat!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

gabik, categoric ca nu e periculos. pediatra mie mi-a zis sa le dau la ambii copii imunogrip (si nu junior! ci cel cu alcool ) ca e mai bun. a papat si robi si nu a avut nimik.
iara am plecat de acasa fara denumirea aia. la noi se gaseste? ca tare as incerca la tusitorii mei. am luat acuma un fortifiant din catina si echinaceea sa le dau sunt picaturi.
claudia, pai vad ca si la voi sunt pb mari pe la gradinite. si eu ma gindeam ca dehh, germania, n-o fi ca la noi. eu sincer nu am avut probleme, din contra cind nu pot sa rezolv o problema cu fata, mai apelez la educatoare (nu vroia sa se culce seara sau nu minca seara nimik).
sa sti ca si noi folosim cu succes batista bebelusului, eu nu stiu cum i-as curata nasul altfel. mai ales cind are mucii in git. si minunea aia nu trebuie sa i-o bagi in nas ci la nara, cit merge, fara sa fortezi.am folosit-o si la krisztina, orl-ista chiar mi-a zis ca e f. bun.




Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Mergi la inceput