Mamici din nou aspirante

Mamici din nou aspirante | Autor: Sorina7

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor !

Majoritatea deja ne cunoastem si ma bucur sa va cunosc
Incerc si eu un subiect in care sa ma regasesc complet si sa pot scrie in liniste si pace tot ce ma framanta, sa continui schimbul de sfaturi si idei intru acelasi scop comun:
Va astept cu drag !

PS. Noi avem un baiat, dorim sau sanatos sa fie!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Gand la gand ... cu bucurie

Si eu mamica de baiat in anul I la litere ( adik clasa-ntai )ma straduiesc sa fac si-o !!! daca se poate ...Dar daca va fi tot baiat, nu-i cu suparare. Vorba Sorinei , sanatos sa fie !

Relya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Mirelush , ma bucur ca ai venit ! Deci asa, va pregatiti de scoala...super...
Juniorul ce zice, doreste fratior sau surioara ?
Al meu fiind mare, sa vezi cu ce m-a "cadorisit: auzi mama, da nu mai esti fertila ??

Mergi la inceput

Isi doreste mult de tot o surioara. L-am intrebat : Si daca va fi baiat ? Nu-i nimic zice, dupa aia faci si o fetita. Sta bine la capitolul optimism !

Cat despre varsta si el mi-a facut " complimente" : Mami tu implinesti 33 de ani ? Da, zic eu. Ohohoho ...ce batrana esti !!! vine raspunsul instantaneu.

Relya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Ma alatur si eu . Am un bebe de 1 an si tare as vrea odar si un ar fi binevenit. Inca nu pt asta deoarece trebuie mai intai sa-mi rezolv o rana pe col dar pana la sfarsitul anului speram sa avem 2 liniute.Chiar luna asta mi-a intarziat CM si credeam ca poate-poate dar nu a fost desi testul a iesit slab + si dupa 2 zile au venit si musafirii. Ma bucur ca ati deschis subiectul.

------------------------------------------------------------------------
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"-Michael Levine

CORNELIA_LAURA mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Cornelia, bine ai venit ! da, tre sa ai grija cu rana aia, da se rezolva ea repede, vezi si la "retete naturiste" este trecut un tratament pentru asta. Sa-ti traiasca bebicul si sa creasca mare !
vad ca toate pana acum suntem mamici de baieti si am dori fetite
Relya, m-am distrat de perla lui. Mamaaaaa, cate din astea o sa mai urmeze...

Mergi la inceput

Cornelia, sa dea Dumnezeu sa ti se indeplineasca visul repede. Ce frumos...copii de varsta apropiata !!!! Mai mare dragul. Rezolva cu rana de pe col ( daca nu merge cu naturiste cauterizeaz-o - am inteles ca nu-i dureros ) si apoi puneti-va pe treaba !
si pe bebita !

Sorinush , pustiul ma tine numai in perle !

Relya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra10 spune:

Fetelor si eu sint mamica de baiat si imi mai doresc enorm un bebe,sincera sa fiu nici nu conteaza de va fi fata sau baiat numai sa vina odata ca il astept de ceva timp.Am ratat si luna asta,am plins si acum gata trebuie sa fiu din nou optimista ca cine stie luna viitoare o sa fie asa cum imi doresc eu.
Pupici la toate .

Mergi la inceput

Andra, dupa cum zice al meu sot: las ca de va fi baiat, sigur al treilea va fi fetitza ! ...
luna asta a fost sinistra si la mine, mai ales ca am obtinut un grafic de ciclu anovulator cum scrie la carte ...dar numaram din nou si iar numaram si odata sper sa iasa.
fetele, luni sunt programata la fizioterapie pentru ovare...nu stiu in ce consta chestia asta, dar va spun dupa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra10 spune:

Sorina crede-ma ca eu de 2 ani m-am saturat de luat temperaturi in fiecare dimineata.Eu nu am ovulatie absolut deloc decit daca fac stimulare si am facut luni bune de stimulare in care graficele arata binisor si totusi nimic.Cica as mai avea si trompele ingrosate asta de la vreo raceala sau de la prima nastere nu se stie,cred ca FIV ar fi singura solutie si aici cum preturile sint ingrozitoare la acest capitol deocamdata asteptam sa se intimple minunea natural.

Mergi la inceput

Andra, te inteleg perfect...acu 2 ani ma apucasem de temperaturi dar nu am rezistat psihic...Acum de 2 luni, la indicatia a 2 medici ginecologi, m-am apucat din nou, nu e nici placut, ba te mai si enervezi rau cand nu apare ovulatia. Insa monitorizarea echografica e mai cu cantec aici in oras, asa ca raman pe temperaturi, sa stiu cat de cat cand ovulez.
Trompele astea dau mult de furca, dar vad ca se mai rezolva si singure, am si eu in familie un exemplu si aici si Tia, asa ca sper sa fie bine si in cazul tau.

Mergi la inceput